Вторник, 18 Юни 2024

Гаджето на Златка изнемогва на мерака й

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Златка ГеографиятаМирослав, годеникът на Златка Географията, изнемогвал на мерака й в леглото. Със затоплянето на времето плеймейтката от Бургас се разгонила като мартенска котка и буквално „стопявала лагерите" на партньора си, кълнат се всичко чуващи комшийки от блока, който двойката обитава.

Пухкавият бизнесмен пък се ожалил пред мъжка компания, че е вкарал в спалнята си жена стръвница. Брюнетката кипяла от хиперсексуална енергия и искала да бъде обладавана и сутрин, и вечер. Възбуждала се от най-дребни фактори като разголени мъжки тела из модните списания, които разлиствала по цял ден.

Другарите на Миро го успокоили, че по-добре да има хиперсексуална жена в леглото си, отколкото нимфоманка, която да му слага рога. Злите езици из хайлайфа коментират обаче, че повишената полова активност на Златка се дължала на неистовото й желание да забременее от Мирослав и да го върже с бебе.

източник: Уикенд

Прочита: 2809

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.