Сряда, 23 Октомври 2024

Диляна Попова иска ниско гадже

Печат Е-мейл
12 Април 2011

Диляна ПоповаТопмоделът Диляна Попова не държи мъжът до нея да е висок и красив аполон, а напротив - нисък. Родната хубавица от плевенското селце Гулянци заяви, че в момента е сама, а може би с този скромен критерий ще си намери още по-лесно нова тръпка, съобщи lifestyle.bg.

В интервю синеоката дама призна, че трудно може да опише какъв е идеалът й за партньор в живота. Звездата от новия български филм Love.net каза, че по-скоро има усещане за мъжете, отколкото критерии, но все пак отбеляза: "Задължително трябва да е нисък!". Това откровение се препокри с бившето й гадже Дичо, с който ще възобновят отношенията си, но в музикален дует, както стана ясно неотдавна.

Въпреки че е модел, Диляна не е от най-високите ни манекенки, но това не й пречи да се котира успешно на подиума както у нас, така и в чужбина, например Южна Корея, където Диляна е снимала и участвала в ревюта неведнъж. Странното обаче е, че красавицата заяви предпочитанието си към ниските мъже, а не, както е редно, да си търси кавалер една идея по-висок от нея.

Прочита: 5625

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ звезди на българската мода

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.