Вторник, 05 Март 2024

Мръсотийките - табу или необходимост

Печат Е-мейл
02 Ноември 2010

 

 Сексът не е само романтика, свещи и рози. Понякога нещата загрубяват физически и вербално. Мъжете си мечтаят за мръсница в леглото и колкото и някои да отричат, много се възбуждат от палавите думички, докато мачкат чаршафите. Не е задължително силният пол да стартира играта, възможно е и дамата да забрави, че е дама и да открие сезона на "мръсотийките".

Ето няколко неща, които да имате предвид, преди да развържете езика си:

1. Не бъркайте хубавият секс с порно. Заучените фрази оттам може да развалят удоволствието, вместо да го провокират (особено ако сте с по-свенлива девойка или младеж).

2. Най-често използваните думички и изрази са: "мръсница", "кучка", "Аз съм твойта кучка", "Аз съм твойта секс робиня/роб" и т.н. "Боклук", "парцал", "миндил", "пачавра" и други от тази група едва ли ще погалят ухото на жената и тя ще ги приеме по-скоро негативно. Все пак винаги има и изключения!

3. Ако обичате да сте цинични в леглото, обяснете предварително на партньора/партньорката, за да не се шокира и да ви зашлеви, преди да е разбрала играта ви.

4. В случай че не сте съвсем запознат с вкуса на партньора си относно сексуалните игри, по-добре се заредете с твърд алкохол, за да падат дрехи и задръжки... а и да притъпите спомените на другия ден.

Секси мръсотийките са възбуждащи особено за мъжете. Те действат силно на либидото им и едновременно отпускат напрежението според психолозите. Един опит никога не вреди! Това няма да ви направи долнопробни или да ви "омърси" духовно.

Британските сексолози разкриват, че перверзните думички стимулират секрецията на тестостерон, която увеличава желанието за секс у мъжа. Жените пък отпускат парата, влизайки в ролята на лошо момиче, отмъстителка или властна господарка, контролираща положението. И двата пола намират отдушник в търсене на разнообразие. Затова преди да отсъдите "ЗА" или "ПРОТИВ" секси мръсотийките, пробвайте!

Прочита: 3635

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.