Неделя, 28 Май 2023

Най-здравите пръсти в света - китайските

Печат Е-мейл
23 Октомври 2009
Името на Фу Бинли от Китай вече фигурира сред дългите списъци на Книгата на рекордите Гинес като мъжа с най-здравите пръсти в цял свят. Преди няколко дни Бинли поставил зашеметяващ рекорд, като направил общо 12 лицеви опори, подпирайки се единствено върху левия си показалец. 39-годишният китаец се е посветил още от седемгодишна възраст на бойните изкуства.
Феноменът твърди, че силата на показалеца му е равностойна на тази на останалите хора в цялото им тяло.
Дали постигнатият успех е следствие от изключителни физически данни, или се дължи на изключително силна психика и концентрация... може само да гадаем...
Прочита: 1979

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.