Понеделник, 26 Февруари 2024

Google Inc. най-желаният работодател в САЩ

Печат Е-мейл
15 Ноември 2011

 Около един на всеки петима млади работници в САЩ избират Google Inc. като най-желано място за работа. Това сочи проучване на Universum, публикувано от The Wall Street Journal.

В класацията с най-предпочитани работодатели в челната тройка са още компанията Apple, след това е социалната мрежа Facebook.

Държавният департамент на САЩ и Walt Disney са съответно на четвърто и пето място.

Консултантската фирма Unive-rsum е анкетирала 6700 професионалисти в началото на кариерата си със стаж между една и осем години.

В челните позиции се нареждат и работодателите като FBI, NASA, Sony, Microsoft, Nike, Yahoo, Coca-Cola и др.

Прочита: 3051

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.