Четвъртък, 23 Май 2024

Китайци: А САЩ не цензурират ли протестите?

Печат Е-мейл
05 Октомври 2011

 След като десетилетия наред САЩ упрекваха Китай в цензура, сега китайски медии упрекват САЩ за това, че цензурират протестите от Уолстрийт. Редактор на China Daily нарича това действие "срамно" за САЩ.

"Въпреки че протестите продължават вече 14 дни, те не биват отразерни в централните новини, а в събота бе излъчен кратък репортаж", се казва в статия от 30 септември.

Медиите в САЩ обърнаха по-сериозно внимание на протестиращите в Зукоти Парк едва след като няколкостотин души бяха арестувани заради опит за блокада на Бруклин Бридж.

Прочита: 2587

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.