Събота, 27 Юли 2024

Рени: От 10 години маниак тормози мен и семейството ми

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

Рени- Рени, ти наскоро се върна от турне в САЩ и Канада. Какви са впечатленията ти?

- В Америка и Канада хората ценят много повече изпълнителите от началото на поп-фолка. Там оцениха не само присъствието ми, но и пеенето на живо. Младите изпълнители нямат репертоар, не пеят на живо, а пък и последните изпълнители, които са гостували при българите в САЩ, са разочаровали публиката, защото са пели изцяло на плейбек.

- Има ли и там удари под кръста между отделните организатори на турнета?

- Аз не съм имала подобен проблем, защото бях абсолютно неутрална - организаторите ми бяха независима фирма и не са сред тези, между които се вихрят скандали. Но истината е, че тези дрязги се отразяват на всички - едни работят само с една фирма и изпълнители, другите се опитват да налагат млади, "евтини" имена. Едни се обединяват против другите, от своя страна те пък се опитват да им провалят организацията, и така... От всичко страдат изпълнителите, но се радвам, че аз бях извън техните игри.

- Беше ли посрещната и настанена подобаващо в добри хотели. илиАзис е прав, че някои от нашите певци отсядат по домовете на българите, за да се пестят средства?

- Няма лошо, ако отседнеш при свои приятели. Аз предпочитам да е така. В Лас Вегас държах да бъда при моята колежка Мая и не смятам, че това трябва да е критерий дали някой е голяма звезда или не, защото и най-големите звезди в САЩ може да ги видиш как пазаруват от супермаркет или се разхождат в градския парк

- Спомена, твоята колежка Мая от бившия хитов дует Мая и Магапаса, която в момента е в Лас Вегас. За нея наскоро писаха, че се препитава като стриптийзьорка и не се грижи за дъщеря си...?

- Тя е една страхотна и отговора майка. Всяка сутрин води дъщеря си на училище, а когато й свършат часовете, ходи да я взима. Мая е една от най-канените певици там и продължава да си изкарва парите с пеене. Тя е станала и професионален ди джей. В някои случаи, когато има покани, ходи и танцува в един от супер скъпите нощни барове, защото тя има перфектната визия за това.

- Наскоро сподели, че от години те тормози твой вманиачен фен...

- Близо десет години продължава тормозът, но не бих го нарекла фен - човекът просто си има проблеми.

- В какво по-точно се изразява тормозът?

- Получавам безброй съобщения от него. Впоследствие започна да следи всичко около мен, да се стреми да бъде на местата, където ще пея или да се появява там, където обичам да ходя, опитва да има зрителен контакт с мен и след това да ми пише как ме е гледал и с кой съм била и как е възможно да не съм с него...

- А вярно ли е. че той се е обаждал по телевизиите и е пускал злонамерени слухове по твой адрес?

- Най-голямата му изцепка беше обаждането в про-дуцентската компания на Маги Халваджиян по време на благотворителното шоу „Великолепната шесторка", за да иска пари за това, че уж ме е пуснал да участвам, и че телевизията няма разрешение да ме „използва". Тогава вече наех охрана, с която се движех до приключването на предаването.

източник: Шоу

източник: Шоуизточник: Шоу
Прочита: 3756

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.