Вторник, 05 Март 2024

Силвия Кацарова слабее с коремни преси

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Силвия КацароваС фитнес тренировки по 4 пъти в седмицата влиза във форма за лятото Силвия Кацарова. Още миналата година певицата си обзаведе собствен тренировъчен салон в къщата на последния си съпруг Любо. Елзетката пръсна четирицифрена сума за уреди - велоергометър, пътечка и специална лежанка за коремни преси.

Именно върху последната най-много се застоява Силвия, фигурата на наперената дама не е от най-фините и областта около корема й била огромен комплекс.

„Искаше да си вземе и личен фитнес инструктор, но най вероятно Любо й е свил перките. Да не е луд някой младок да идва в дома му", казват семейни приятели на Кацарова.

източник: Уикенд

Прочита: 4056

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.