Събота, 27 Юли 2024

Виктор Калев и Силвия Кацарова не си говорят

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Виктор Калев и Силвия КацароваСилвия Кацарова е люто обидена на Виктор Калев. Естрадната певица не си говори с актьора, който злъчно я имитира в „Шоуто на Слави". А до неотдавна бяха първи приятели!

„Няма какво да коментирам този образ. Това не съм аз - изкарват ме някаква неграмотна идиотка. Виктор не е прав - били сме приятели, така близък човек не се шаржира. Просто не е добронамерен. Нито се пуля по този начин, нито се обличам така. Ако сме в бяла държава, да ги осъдя, ама тук какво да правя - не им обръщам внимание", възмутена е Кацарова.

В защита на майка си се обяви и дъщеря й Теди. „Не съм съгласна с гротеските в „Шоуто но Слави". Познаваме се с тях - идвали са и са яли и пили вкъщи... Слави също! Не мисля, че това е начинът. Разбирам, това е безсилието на сценаристите, но пародията на майка ми беше много груба. Не знаехме точно къде да се засмеем и за какво точно. О'кей, един път, два пъти... Но всеки път предаването да се пълни с нея", възмущава се дъщерята на Елзетката.

Теди била бясна на пародиите на Виктор Калев, който в няколко актьорски вечери се превъплъти в младоженката Сиси Кацарова. В началото и майка й Силвия гледала с чувство за хумор на солените шеги на неин гръб, но в последните си смешки сценаристите преминали допустимата граница. Виктор Калев, който се преобразява в образа на русокосата естрадна звезда, толкова се забавлявал със скечовете, че често импровизирал и дори забравял репликите си.

Заради пиперливите майтапи за певицата и втория й съпруг Виктор Калев развалил приятелството си с Кацарова. Притеснен от грубите

шеги по адрес на певицата, комикът й телефонирал, за да я пита дали не му се сърди. Силвия се държала хладно с него и му обяснила, че е обидена не толкова заради „просташките скечове", колкото от факта, че Виктор истински се забавлявал с ролята си.

„Гледах си на турско кафе и на дъното на чашата видях банкнота от 100 евро. На медения ми месец ми се обади дъщеря ми Теди и ми каза: „Мила мамо, ти си най-прекрасната майка на света", а аз я прекъснах и й казах: Теди, кажи ми колко да му искам", била репликата, която извадила от равновесие певицата. Засегнала се и на подмятането, че вече няма мензис.

„За тези хора няма нищо свято - ни дете, ни женственост. А съм ги имала за приятели", тъжна е Силвия.

източник: Уикенд

Прочита: 6974

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.