Понеделник, 27 Май 2024

Джордж Майкъл съсипан: Вече не мога да пея

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Джордж МайкълПевецът Джордж Майкъл даде повод на феновете си да се притеснят за живота му. Звездата обяви, че няма да реализира дългоочакваното си австралийско турне, защото не е във форма.

Майкъл се извини за това с прекараната преди почти 10 месеца пневмония, от която още не може да се избави напълно. Заради нея той бе между живота и смъртта почти 6 седмици. Клюката реди, че всъщност пневмонията е причинена от вируса на СПИН. -

Според официалната информация, която сам разпространи, Майкъл е отменил австралийската част от световното си турне, за да се отдаде на лечение за овладяване на страховете си. Първият концерт на звездата в Австралия трябваше да е на 10 ноември и гастролът му на континента щеше да продължи до 1 декември, но очевидно по това време певецът планира да се бори с емоционалните си проблеми.

В изявление на сайта си британецът обяснява, че страда от пристъпи на гняв и страх, откакто през декември миналата година се разболя от пневмония и се наложи да бъде хоспитализиран. Още тогава лекарите, които се борили за живота му в продължение на седмица, го предупредили, че е възможно да се наложи да се бори с психологическата травма по-дълго, отколкото с физическата.

„Те ме посъветваха да се отдам на пълна почивка и на терапия, с която да се справя с посттравматичния стрес, но аз вярвах погрешно, че правенето на музика и участието в концерти, които ме правят щастлив, ще ми бъдат достатъчна терапия", споделя музикантът.

Изданията на Острова обаче се безпокоят, че освен това, което признава, Майкъл има и друг проблем, който крие от феновете си. Според тях е възможно той да продължава да изпитва затруднения с дългите изяви на сцената, причинени от белодробното му заболяване. По време на лечението си Джордж нееднократно получаваше сърдечни пристъпи и лекарите се бояха да не завърши някой от тях с инфаркт. За да са сигурни, че ще успее напълно да се възстанови от болестта обаче, те са на мнение, че му трябва напълно уединено място, с чист въздух и никакви музикални изяви, които да напрягат тялото му.

източник: Уикенд

Прочита: 3110

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.