Понеделник, 17 Май 2021

Санданската фолкфурия Райна: Навестяват ме пророчески сънища, нямам нова любов, ще родя дете, но първо трябва да срещна бащата

Печат Е-мейл
26 Април 2012

Райна"Навестяват ме пророчески сънища", разкри санданската фолкфурия Райна. "Не си придавам свръхспособности, но се е случвало да ми се проявява интуицията или да сънувам разни неща, които впоследствие се случват. Понякога дори се плаша от тях", сподели пред LOVE style певицата.

Македонското пиле освен това сподели, че още пази спомени от турнето си в САЩ. Заминала с три рокли, а се върнала с 15 и със свръхбагаж - седем куфара. Певицата толкова много обикаляла забележителностите, че се събула по чорапи и така ходила по улиците във Вашингтон. Както вече писахме, Райна е била изпратена за САЩ със заря, а посрещната със звезда от цветя, на която пишело "За теб". Зад всичко това стоят нейни ухажори, а не нов мъж в живота й.

Тя разкри и причината за раздялата си с гаджето си след Константин (според слуховете това е танцьорът Светльо от ВИП Денс, въпреки че Райна отказва да назове името му). "Почувствах, че не е достатъчно зрял, за да имаме общо бъдеще. Не мога да очаквам от човек, който е с пет-шест години по-малък от мен, да има начина на мислене, който имам аз", казва красивата брюнетка.

"Попадала съм само на добри момчета в живота си. Нямам нова връзка и любов. Не търся мъж, сам ще дойде. Ще ми се прииска да родя дете, когато имам мъж до себе си", категорична е Райна.

Прочита: 4554

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.