Вторник, 05 Март 2024

Мадона по-богата с 500 млн. долара

Печат Е-мейл
18 Май 2012

МадонаПоп кралицата Мадона е звездата от корицата на списание Vanity Fair, Италия, за май месец. Снимките в броя са направени по време на заснемането на рекламната кампания на нейния нов аромат Truth or Dare.

Мадона отново, както тя си знае - не много облечена, а по-скоро секси разсъблечена.

53-годишна поп кралица в момента промотира и своето предстоящо световно турне MDNA, от което само досега е спечелила над 200 милиона долара от предварителните продажби на билетите.

Приходите на империята на звездата само за тази година се очаква да достигнат 500 милиона долара.

Общо тя ще спечели около 300 милиона долара от своето турне.

Счита се, че ще се обогати с още 75 милиона щатски долара от продажбите на сувенири с нейния лик (т.нар. мърчандайзинг) и с още 60 милиона долара от продажбите на своя нов парфюм.

Освен това наскоро звездата прибра 10 милиона долара от договора си с водка Smirnoff - питието, което ще надъхва феновете й по предстоящите концерти. Дори фирмата ще пусне лимитирана серия бутилки "Мадона".

Кралицата на попа ще прибере и още около 10 милиона от правата за телевизионното излъчване на турнето и качването му на DVD формат.

Търговските експерти твърдят, че Мадона ще спечели и още 5 милиона долара от своята предстояща модна линия бельо за веригата Macy's.

Ясно е, че има за какво да я наричат "Материално момиче"!

Прочита: 2474

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.