Петък, 22 Септември 2023

“Ребека Блек” е най-търсената дума в Google за 2011 г.

Печат Е-мейл
18 Декември 2011

Ребека БлекДотук с мъдростта на масите. Google разкри десетте най-търсени думи през годината в списъка си "Цайтгайст 2011" и на първо място в него е 13-годишната Ребека Блек. Тя е пеещата сензация, чието изпълнение "Петък (Friday)" бе гледано 167 милиона пъти в YouTube, въпреки че бе осмято от почти всички зрители, предаде ДПА.

В списъка на Google не влизат най-търсените термини, а най-бързо набиращите популярност думи в света. Социалната мрежа Google+ е на второ място, следвана от Райън Дън, звезда в реалити шоуто "Джакес", който почина в автомобилна катастрофа. Кейси Антъни, младата американска майка, която бе оправдана по обвинението, че е убила детето си, е на четвърто място, следвана от видеоиграта Батълфийлд 3. На шесто място е Айфон 5 (iPhone 5), на седмо - певицата Адел, а на осмо - японската компания ТЕПКО, чийто ядрени реактори бяха повредени в резултат на земетресението през март 2011 г., допълва БТА.

На последните две места са Стив Джобс и Айпад 2 (iPad 2), но Google споменава специално и думата пленкинг - новата мода да легнеш на странно място и да си направиш снимка.

Прочита: 2103

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.