Неделя, 28 Май 2023

Голо литературно четене на Шекспир и Оскар Уайлд

Печат Е-мейл
22 Август 2011

 Голите четци от Naked Girls Reading озвучават произведенията на Шекспир, Оскар Уайлд и Ибсен под възторжените погледи на образованата нюйоркска публика.

 

Голите изпълнителки са изключително добри в интерпретацията си на класическите текстове, отбелязват познавачите.

Четирите изпълнителки на бурлески се качват на сцената, увити в хавлии и на високи токове, като чакат реда си да прочетат своя автор. Шоуто започва с представянето им, при което те за кратко разгръщат халатите.

Някои от тях споделят, че изпълнението е като нормално разказване на история, например "Колко е важно да бъдеш почтен" на Оскар Уайлд. Други не са се чувствали толкова удобно в началото, но споделят, че "вече да съм гола не е проблем", пише БГНЕС.

Прочита: 2798

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.