Събота, 22 Юни 2024

Марта Вачкова сложи лещи

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

Марта ВачковаМарта Вачкова страда от старческо далекогледство, призна самата тя. 54-годишната актриса доскоро отказвала да се предаде на годинките и опитвала да компенсира недовиждането си, без да ползва помощни средства, но вече съвсем закъсала с четенето от близко разстояние.

Марта обаче никак не се харесвала с очила, които правели закръгленото й лице още по-масивно. Затова се решила да сложи лещи въпреки риска да увредят ретината й, ако ги носи ежедневно. Тя си е поръчала специални италиански аксесоари от мек материал, които представи и в предаването си „Апартаментът" по БНТ, защото била много доволна и ги препоръчвала на всичките си зрители.


източник: Уикенд

Прочита: 3089

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.