Неделя, 28 Май 2023

Марта Вачкова на съд с бившия си мъж

Печат Е-мейл
06 Декември 2010

Марта ВачковаМарта Вачкова отново се върна към кошмарните битки с бившия си мъж Радостин. Водещата и актриса изживя тежка любов с него и призна, че през цялото време я е тормозил физически и психически. Тя е разделена от години с бащата на дъщеря си Рада, но заради детето се налага да поддържат връзка.

През последния месец отношенията им отново се влошили, след като Радо отказал да даде разрешително дъщеря му да пътува в чужбина.

„Трябва да го моля и да плача всеки път да се подпише и да не ни прави на луди. Това е страшно!", жалва се Вачкова. Водещата на „Жените" по БНТ искала да замине с дъщеря си по време на коледната ваканция, но Радо отново осуетил плановете й. Този път обаче Марта е решена да не се отказва и ще съди бившия си мъж, за да му отнеме всички права върху детето и да не му дава нови поводи за шантаж.

източник: Уикенд

Прочита: 3497

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.