Събота, 27 Юли 2024

Сексробот утолява страстите на бизнесмени без време за жени

Печат Е-мейл
14 Юни 2011

 Китайската компания с любопитното име Love Sex Company представи сексробот, който освен очакваните от него функции може да разпознава собственика си и да разговаря с него.

Представянето се състоя в рамките на изложбата Sex Culture Exhibition. Директорът на компанията Ли Чжиан съобщи, че роботът ще струва около 6 хиляди долара и е предназначен за "босовете на големи компании, които нямат време за жени".

Роботът е изработен от силиконов гел, който реалистично пресъздава мускулатурата и кожата. Силиконът е закрепен на металния скелет. Клиентите могат да изберат лицето и фигурата на своя секспартньор.

Роботът, от своя страна, ще бъде програмиран така, че да разпознава лицето на "собственика" си. Роботът може да се управлява дистанционно, той може да заема различни пози, а някои негови части даже се тресат, сподели Ли.

Прочита: 2669

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.