Сряда, 22 Май 2024

Раян: Ники - Китаеца прекрати договора ми, без да ме извести за това

Печат Е-мейл
15 Април 2012

РаянВ ефира на « Преди Обед» по БТВ фолк певецът Раян сподели, че договорът му с музикална компания "Real Enterprises" е бил изненадващо прекратен.

"Да, аз вече нямам музикална комания зад гърба си, аз сам се удивих от този факт! Моите бивши продуценти даже не ме известиха, че трудовите ни взаимоотношения са прекратени. Истината е, че аз отдавна не работя с тях. Научих новината когато управители на нощно заведение са се обадили и са попитали какви са условията, за да ме поканят на участие. Тогава Николай е казал, че отдавна те не са ми продуценти.

Всъщност знаете ли, аз съм радостен от този факт. Налагаше се сам да се финансирам и да реализирам проектите си, които така и не видяха бял свят. Но аз не съм от хората, който се отказват лесно и вече имам няколко алтернативи и покани за работа от други много по-високо стоящи компании.Напук на тази ситуация съвсем скоро ще презентирам второто си видео което е заснето от Ники Нанков. То ще бъде ротирано по много популярен музикален канал, а това искрено ме радва. Пожелавам успех на компанията на Китаеца. Може би аз не покривам критериите им".

Прочита: 3550

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.