Понеделник, 26 Февруари 2024

Бони изгонена от „Пайнер“ заради „ВИП брадър“

Печат Е-мейл
19 Септември 2012

БониГласовитата ромка Бони отново си тръгна от "Пайнер". Тя се скарала с шефа си Митко Димитров и му заявила, че вече не е част от "димитровградската фамилия" и раздялата този път е завинаги.

От "Пайнер" потвърдиха информацията за раздялата. "Тъй като тя влезе във "ВИП брадър", не можем да си позволим да я лансираме и продуцираме при такива условия", заявиха пред "ШОУ" от компанията.

Според слуховете освен че се включила сред ВИП съквартирантите, Бони припечелвала и от нерегламентирани участия в клубове. Ако Бони действително е "изневерявала"на Митко Пайнера, фолкзвездата ще претърпи и значителни финансови загуби. Публична тайна е, че договорите с "Пайнер" са изключително строги и задължаващи в това отношение. Например ако някоя от певиците бъде хваната "в крачка", глобата е четирикратна на уговорения хонорар. В случая на Бони това е около 12 хиляди.

Самата Бони твърди, че кариерата й претърпяла пълен обрат и сега е решила да се посвети на актьорството. Трябвало да довършва образованието си, планирала и участие в още два филма. В момента певицата се снима в "Седем часа разлика" в ролята на медицинската сестра Кети Павлова.

Певицата напуска "Пайнер" за втори път. При предишния й разрив с компанията отново изтъкна като мотив, че има други намерения за кариерата си.

източник: Шоу

Прочита: 5804

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.