Понеделник, 05 Юни 2023

"Плейбой" пусна целия си архив в интернет, таксата $8 на месец

Печат Е-мейл
25 Май 2011

 "Плейбой" пусна онлайн услуга, наречена i.Playboy.com, която позволява на абонатите да виждат всяка една страница от всеки един брой на изданието. Това включва първия брой отпреди близо 60 години с Мерлин Монро до най-новите броеве.

"Вече няма нужда да събирате 57 години, 682 броя на "Плейбой" под дюшека", казва главният редактор Джими Джелинек. Продажбите на списанието в последните години рязко намаляха от 3,15 млн. копия през 2006 г. до 1,5 млн. днес и изданието прави всичко възможно да привлече нови читатели. Един от броевете например вървеше в комплект с 3D очила, за да се вижда по-добре 3D снимка, разположена на две вътрешни страници. В друг брой пък на корицата се появи анимационната героиня Мардж Симпсън.

Но докато тези мерки бяха опит да се привлекат млади читатели, тази е насочена към по-възрастните, които ще могат да си припомнят снимките на отдавна починали филмови звезди и интервютата с Джон Ленън, д-р Мартин Лутър Кинг и бившия американски президент Джими Картър. Джелинек е оптимист, че хората ще отделят по 8 долара на месец и по 60 долара на година за услугата. Той нарече сайта "най-сексапилната машина на времето в света".

Прочита: 2596

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.