Понеделник, 26 Февруари 2024

Намалиха броя на наградите “Грами”

Печат Е-мейл
10 Април 2011

 Националната академия по звукозапис на САЩ, която присъжда наградите, намали с повече от 30 броя на категориите, в които ще се връчва престижното отличие

За първи път от 50-годишната история на наградите "Грами" се взима решение за намаляване на броя категории,  в които ще се получават отличия.

Около 30 са премахнатите категории и така  от следващата година ще се раздават награди вече в 78, а не в 109 категории.

Една от промените е, че в областта на поп, ар енд би и кънтри вече няма да се присъждат  статуетки отделно на мъже и на жени, а представителите на двата пола ще се състезават помежду си. Така конкуренцията за отличията, смятани за музикален еквивалент на наградите "Оскар", ще е по-силна.

Прочита: 2565

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.