Вторник, 23 Юли 2024

Шотландска монахиня наследи от майка си процъфтяващ бордей в Австрия

Печат Е-мейл
11 Март 2010
55-годишна шотландска монахиня наследила от майка си процъфтяващ бордей в австрийската област Щирия.
Експертна група се опитала да намери близките на починалата собственичка, за да ги уведомят, че притежават публичен дом в южен район на Австрия. В процеса на търсенето те установили, че в миналото Линда К., собственичката, е имала много вълнуващи младини, тъй като участвала в пътуващ цирк и обикаляла десетки европейски страни.
По време на едно от пътуванията във Великобритания тя забременяла, но след като родила, оставила детето си в дом в Шотландия. Половин век по-късно експертите най-накрая открили дъщеря й, която живеела като монахиня в манастир в Глазгоу.
Наследницата не пожелала да знае нищо около публичния дом, затова продала своя дял и дарила парите за хуманитарни проекти в Индия.
Прочита: 2348

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.