Понеделник, 26 Февруари 2024

Децата на Майкъл искат 30 млн. долара, полагали им се по закон от наследството

Печат Е-мейл
16 Септември 2011

 Децата на загиналия крал на попа Майкъл Джексън са в правото си да получат част от наследството си. Малчуганите, които щяха да загинат през 2009 г. при инцидент с отровен газ, са поискали 30 млн. долара от наследството си две години след кончината на певеца.

Според американският сайт "TMZ" хлапетата са пуснали иск в съда за получаване на огромната сума, която е част от завещаното от баща им. След смъртта му те се препитават с помощта на роднините му и от някои сделки, свързани с името му. В края на месеца съдът ще се произнесе дали децата ще получат парите.

В началото на октомври е плануван концерта в памет на твореца. Както стана известно вече, водещ ще бъде Джейми Фокс, а сред участниците с музикални изпълнения са Кристина Агилера, Смоуки Робинсън, Сий Ло Грийн и Леона Люис.

Прочита: 3300

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.