Сряда, 23 Октомври 2024

Царят остави семейството си без наследство

Печат Е-мейл
28 Юни 2010

Симеон СакскобургготскиДарява абсолютно всичките си пари и имоти на България

„Българският цар Симеон Втори дарява цялото си състояние на своя изстрадал от кризи народ. Височайшата царска воля е посветена на 16 юни, 80-я рожден ден на монарха..."

Това е част от прес-съобщението, разпространено от царската прес-служба. Сензационната новина само за минути се превърна в световен хит и измести резултатите от Световното първенство по футбол.

Наследникът на Сакскобурготската династия за втори път хвърля в шах и потрес световните монархически фамилии и се превръща в опасна бомба за авторитета и устоите им, коментират световните агенции. Преди 9 години изгнаникът от Мадрид се отказа от короната и трона, участва на избори с партия, за да заеме поста министър-председател.

Сега пък се отказва от имуществото си в полза на хората, изтъкват още медиите. Те цитират и изявление на първия му братовчед - Принц Виктор Емануил Савойски, който смята, че става въпрос за грешен превод, или за поредната плитка далавера на българския му родственик.

Слухове от царската фамилия пък носят драматичната вест, че това му решение е продиктувано от факта, че Симеон е доста разочарован от семейството си.

Чува се, че царят се чувствал предаден и за това е решил да остави децата си без наследство.

източник: Папарак

Прочита: 4117

Коментари (1)

...
поредната лъжа на симеон ,а не е ли допълнил и фразата ,,изчакаите 800 дни и ще видите,,а пък може и да го е подгонила съвеста че открадна толко много от истрадалия БГ народ та иска да се поправи ееее аз не вярвам
анти , 13 септември 2010 03:24

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.