Сряда, 08 Май 2024

Максим Стависки съди държавата ни в Страсбург

Печат Е-мейл
28 Юни 2010

Максим СтавискиДело за доста голяма сума срещу България е завел шампионът-убиец Максим Стависки в Страсбург. Мотивът - страната ни му нанесла доста сериозен удар по човешките му права.

Това разкриват наши източници в юридическите среди, които се занимават точна с такива дела.

Лично според тях, в исканията на Стависки има някакъв резон, но морално той не трябвало да поема този път.

"Няма как при наличието на един невинен младежки труп и едно съсипано момиче, "произведени" по твоя вина, ти да търсиш правосъдие", коментира случая разследващ журналист. Той смята, че този път наглостта на Максим е преминала всякакви граници.

източник: Папарак

Прочита: 3526

Коментари (1)

...
Докога ще продължават да се пишат глупости по адрес на Денкова и Стависки? Да, изглежда той е последният катастрофирал в България. Де да беше... Убийци, извършили деянията по особено жесток начин, не са толкова оплювани. О, сигурно са дпринесли много за страната ни! Голяма ценнос са!
Janka , 29 юни 2010 23:06

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.