Понеделник, 27 Май 2024

Съдят Lil Wayne за нападение

Печат Е-мейл
22 Май 2012

Lil WayneПолицията разследва Lil Wayne и придружените му, след като фен заяви, че е отнесъл удар със скейтборд от човек на рапъра, информира nme.com.

Предполагаемата жертва Алфред Марино споделил пред TMZ, че възнамерява да съди Lil Wayne. Марино разказва, че приближил рапъра и антуража му, за да му каже, че е голям фен и да помоли за снимка със звездата.

Хората на Lil Wayne обаче му казали да се разкара. Марино се подчинил и отишъл при колата си, откъдето все пак започнал да снима. Това разгневило Lil Wayne, той отишъл при Марино и започнал да го заплашва. В този момент фенът бил ударен със скейтборд по главата, което го съборило на земята. По думите на Марино ударът предизвикал сътресение и световъртеж. Адвокатът на Марино е убеден, че клиентът му ще спечели делото и виновниците ще бъдат наказани.

Прочита: 3212

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.