Понеделник, 04 Декември 2023

Бившата асистентка на Лейди Гага я съди за неплатени 380 хил. долара

Печат Е-мейл
29 Декември 2011

Лейди ГагаБившата асистентка на Лейди Гага Дженифър О'Нийл я съди за неплатени 380 хил. долара, научи Digital Spy. Тези пари певицата дължи за извънредните над 7 хил. часа работа, които О'Нийл е положила през своята 13-месечна служба при нея, пише inews.bg.

 

Работата на асистентката се е състояла в това да подава хавлиените кърпи след душа на Лейди Гага, както и да играе ролята на персонален будилник, така че певицата да не закъснява за своите ангажименти.

Според документите по заведеното дело от О'Нийл се е очаквало да изпълнява тези задачи и на борда на частни яхти, самолети, автобуси и в луксозни хотели. По този начин на асистентката не й е оставало време за отдих и дори за спане.

Представител на Лейди Гага коментира, че тези претенции са безпочвени.

Прочита: 2730

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.