Вторник, 05 Март 2024

Пускат суперскъп вариант за $220 000 на най-евтината кола в света “Нано”

Печат Е-мейл
08 Януари 2010
Автомобилът “Нано”, произведен от индийския концерн “Тата” и известен като най-евтиния в света - 2000 долара в базисния му вариант, скоро ще излезе в луксозна версия, която е дело на индийски дизайнери и цената й ще е около 220 000 долара, т.е. приблизително колкото на едно “Ферари” или “Порше”. Фирмата D.C.Design съобщи, че външният вид на 3.1-метровото мъниче няма да бъде променен, но интериорът ще бъде не от пластмаса, а от луксозни материи, малките колела ще бъдат заменени с по-големи, а таблото пред шофьора ще бъде много “по-богато”.
Ние бихме се радвали, ако можехме да запазим цената на “Нано”, но при използваните върхови технологии и огромния труд, който вложихме в новия вариант, цената 220 000 долара е оправдана, заяви Дилип Чабария от дизайнерската фирма.
Прочита: 1808

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.