Понеделник, 26 Февруари 2024

Диамантен вибратор за 1 млн. долара

Печат Е-мейл
17 Декември 2009
В най-скоро време най-добрият приятел на жената може да стане вибратор, направен от 1500 диаманта.
Австралийският бижутер Колин Бърн възнамерява през 2010 г. да изобрети най-скъпия вибратор в света, като цената му ще бъде 1 млн. долара. Тази най-скъпа сексиграчка на любимата ще бъде подарена естествено от онези, които имат дълбоки джобове.
На въпрос защо се е решил на това Бърнс казва: Бижутерната индустрия е прекалено консервативна, а аз искам да съм от онези, които не се страхуват да предприемат нещо. Това не е първият луксозен секспродукт в бижутерската индустрия на Бърнс.
Единственият ми проблем ще бъде да накарам бижутерните магазини да започнат да продават този продукт. Аз съм по средата между света на секса и света на бижутата, подчертава той.
Прочита: 2641

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.