Събота, 27 Юли 2024

Къщата от филма "Сам вкъщи" се продава, цената - $2.4 млн.

Печат Е-мейл
10 Май 2011

 Къщата, в която се развива действието от популярния през 90-те години на миналия век филм "Сам вкъщи", е обявена за продажба, а цената й е 2.4 млн. долара. Къщата с площ близо 400 кв. м се намира в предградието на Чикаго Уинетка и разполага с 14 стаи, 3.2 бани, веранда и известното стълбище, по което Маколи Кълкин се спуска във филма, пише Chicago Tribune.

Къщата е разположена на половин акър земя. Собствениците на жилището Джон и Синтия Абендшийн, които купуват имота през 1988 за 875 000 долара, признават, че сега може би не е най-подходящият момент за продажбата му, предвид състоянието на жилищния пазар в САЩ, но казват, че са решили, че просто няма да чакат повече. За да бъдат избегнати тълпите от зяпачи и почитатели на филма на Джон Хюз от 1990 г., няма да има открити огледи и всички кандидат-купувачи ше бъдат проверявани предварително.

Прочита: 4350

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.