Петък, 23 Февруари 2024

Махмуд бесен на Лияна

Печат Е-мейл
03 Октомври 2013

Лияна и МахмудЛияна рискува да остане без армагани за стотици хиляди левове от Махмуд Йозджан, бащата на дъщеря й Дениз. Кюрдът побеснял, че жената, която в продължение на години обсипваше пари и диаманти, нарече в национален ефир „мафиот", научи „Уикенд".

Скандалната чалгадива се издъни във видеовизитката си, с която продуцентите я представиха при влизането й в Къщата. Накратко бившата атлетка разказа историята си с Йозджан, който бе съден у нас за търговия с наркотици и в момента е със забрана да влиза в стараната, като не пропусна да го квалифицира като опасен престъпник.

Макар наскоро да прекрати 12-годишната си връзка с Лияна, кюрдът полудял, когато на айфона си изгледал изявата на бившата си.

Йозджан бил назад с технологиите и интернета и не ползвал смартфони, но неотдавна му подарили. Из чалга средите шушукат, че именно с модерния телефон Махмуд разобличил певицата в лъжа. Кюрдът й се доверявал сляпо, че в Лияна води живот на монахиня, ляга си с кокошките и не знае що е то дълбоко деколте и минижуп.

Когато обаче се научил да сърфира из българската мрежа, Йозджан изпаднал в потрес от видяното. Разбрал, че жена му обикаля почти гола кръчмите и най-нагло го заблуждава, че живее в отшелничество.

Махмуд съобщил на Лияна, че късат, но съвсем цивилизовано и джентълменски й оставил завидно обезщетение - два апартамента. Единият бил в чисто нов комплекс в „Симеоново", а другият се ползвал за офис от фирма, която всеки месец плащала наем на певицата. Махмуд предвидил едното жилище за нея, а другото - за дъщеря си Дениз. Не си взел и ключовете от луксозното БМВ на чалга дивата.

Заради това, че го нарече мафиот, Йозджан се е заканил да отнеме всички тези екстри от неблагодарната нашенка. От началото на риалитито, Махмуд следял под лупа изявите на Лияна и само чакал следващата й погрешна дума, за да задейства процедурата по изземването. Онази вечер пред Ваня Червенкова певицата категорично отсече, че за нищо на света няма да се събере отново с Йозджан.

източник: Уикенд

Прочита: 16102

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.