Събота, 27 Юли 2024

Жената на Вапцаров в паника: Къци, откажи се

Печат Е-мейл
11 Ноември 2012

Къци ВапцаровСъпругата на Къци Вапцаров-Меги, вече си го иска у дома. Жената на шоумена не желае той да продължава да се мъчи сред съквартирантите си. Тя е изгубила вяра, че жертвата на мъжа й си заслужава парите и вратите, които победата би му донесла занапред. Меги с ужас преживявала стреса, че любимият й всяка минута е изправен пред заплаха за юмручна разправа със съквартирантите си.

След поредните люти определения, с които Къци бе описан в Къщата, неговата най-голяма застъпница Меги съвсем се е отчаяла. Тя дори е забранила на децата си да гледат предаването. Досега Меги и тримата й синове имали ритуал и всяка вечер сядали пред малкия екран, за да подкрепят, макар и от разстояние, татко си.

Последните изцепки на участниците в шоуто обаче никак не били по вкуса на Меги. Шоуменът в прав текст бе наречен от фънки „педал" и това безумно подразнило близките му хора отвън.

Бруталните псувни, които кънтят в ефира на Нова по адрес на Къци също дразнели семейството му, което с все по-голямо нетърпение чакало края на риалитито. Г-жа Вапцарова е убедена, че мъжът й няма да се откаже от шанса си да вземе голямата награда до края и затова не се и надявала той да се прибере вкъщи преди това.

„Къци е един много борбен човек. И ще издържи на всичко, колкото и да се опитват да го провокират. Но на мен ми тежи да гледам това нещо. Нямам сили да бъда свидетел на тези унижения. Искам да си дойде незабавно у дома", сподели Меги. Тя дори говорела с продуцентите да изведат мъжа й за малко, за да проведе разговор с него. От „ВИП Брадър" обаче не разрешили. Според съпругата на бившия тв водещ най-хуленият съквартирант щял да издържи на напрежението в Къщата до самия край на шоуто, колкото и болезнено да било всяко грозно обвинение към него. Тя обаче тайничко се надявала гаврата да спре.

източник: Уикенд

Прочита: 7105

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.