Събота, 27 Юли 2024

Новакът Стоян – ВИП жиголо?

Печат Е-мейл
01 Декември 2012

Стоян ДудовБиг Брадър не оставя съквартирантите в Къщата да скучаят дори за секунда. След като в понеделник Панайот сащиса всички със завръщането си, в сряда участниците бяха сюрпризирани с още един нов гост. Неговото име е Стоян Дудов и той е фенът, избран да стане част от шоуто чрез кастинг и зрителски вот в интернет.

Новият съквартирант наистина е атрактивен и по всичко личи, че е луда глава, както всеки, осмелил се да влезе в Къщата. 21 -годишният младеж е фитнес инструктор, но от време на време се занимава с мода.

Гледа риалитито от първия сезон и се заканва то да стане още по-интересно благодарение на неговото участие. Не крие, че е разкрепостен, а една от най-големите му идиотщини, е татуировка от вътрешната страна на устата, където е написал на испански думата „диабло" (дявол - б. p.).

Заканата на най-пресния съквартирант в „Биг Брадър Ол Старс", е да „накара жените да драскат по екраните и да чупят маникюри". Обещава, след като влезе в Къщата, сексът вече да не е мираж и лично да прекъсне ширещата се вече трети месец суша в спалнята. Сексуалните предпочитания на младежа са към по-възрастни дами. Той обяснява, че си пада по жени над 35-годишна възраст.

Според мълвата в шоу средите Стоян Дудов от около година и половина заработва солидни средства с тялото си. Ако се вярва на пикантната клюка, той редовно ощастливявал заможни дами срещу материално стимулиране. Дудов се срещал почти всеки месец със засукана гъркиня, която му давала по 500 евро за прекараните блажени часове. Иначе на българки взимал по около 100 евро.

Сред редовните му клиентки била съпругата на висш прокурор.

Източници на „Уикенд" издават, че Стоян бил вкаран с връзки в шоуто.

Той бил особено близък до главния редактор Радослав Тушев. Дудов дори бил в екипа на „ВИП Брадър". „Какво се правят на интересни, че имало кастинг - продуцентите предварително си го бяха набелязали", палят се пренебрегнати мераклии да влязат в Къщата.

източник: Уикенд

Прочита: 3540

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.