Сряда, 29 Ноември 2023

Коцето яхна ламборджини за 300 бона

Печат Е-мейл
27 Май 2013

 

КонстантинФолкпевецът Константин отново даде повод на колегите си в гилдията да го коментират. От няколко дни Коцето е горд собственик на ламборджини, чиято производствена цена надхвърля внушителните 300 000 лева.

Звездата на „Пайнер" се сдобил със спортния звяр на четири колела случайно - негов приятел, собственик на автокъща, му се обадил, за да го пита дали има купувач за чисто ново ламборджини, тъй като доскорошният собственик на возилото нямал възможност да го изплати.

 

Коцето отишъл до оказиона, за да види с очите си гордостта на италианската автомобилна индустрия и се влюбил в решения в оранжев цвят автомобил. Още в същия ден фолкизпълнителят броил петцифрена сума в евро и яхнал ламборджинито.

 

„Абе, голям проблем с тази кола - за три дни 20 човека ме помолиха да возя техни близки на абитуриентски балове. Десетки приятели пък ме карат да ги кача за едно кръгче из Студентски град", споделя фолкизпълнителят - съдържател на една от най-оборотните дискотеки в столицата „Плаза".

 

Коцето е впечатлен от мощността на уникалното ламборджини, но признава, че едва ли ще задържи возилото за дълго време.

 

„Тази кола не е за България - пътищата ни са ужасни. С мъка преминавам дори „легналите полицаи". Сигурно ще се разделя с колата през есента, след като си направя кефа да я покарам два-три месеца", споделя фолкзвездата пред свои познати.

 

Константин вече е изпробвал докрай мощностите на ламборджинито на магистрала „Тракия". Попфолк изпълнителят вдигнал 293 километра в час на магистралата и взел разстоянието София -Пловдив за рекордните 27 минути.

източник: Уикенд

Прочита: 3316

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.