Петък, 01 Март 2024

Коцето стана градинар

Печат Е-мейл
28 Май 2011

КонстантинФолкизпълнителят Константин разказа, че в последно време е изключително увлечен по градинарството. Певецът използвал всяка свободна минута, за да се грижи за цветята, които сам посадил наскоро в двора си.

Ако не бях певец, щях да бъда градинар. Доставя ми изключително удоволствие да поливам тревата и розите пред вкъщи. Сам си ги избрах и посадих, и сега им се радвам. Вече прекарвам свободното си време в грижи за градината, разказа изпълнителят пред bliasak.bg.

Откакто е семеен, Коцето предпочита да си остава повече време у дома. Както самият той призна, вече дори става рано сутрин, за да помага на Надето в грижите по малката Марианка.

Прочита: 3375

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.