Четвъртък, 18 Юли 2024

75% от жените смятат: Ако мъжът се прибере у дома с букет цветя, има нещо подозрително

Печат Е-мейл
07 Февруари 2012

 Ако мъжът се прибере у дома с букет цветя, има причина да го прави, смятат 2/3 от жените, показва ново проучване. Прекалено милото държание е признак, че нещо не е наред, споделят дамите, участвали в анкетата.

Всяка жена мечтае за романтичен жест от приятеля си, но когато той реши да я изненада, поведението му моментално се поставя под въпрос. Изследователите установили, че 2/3 от жените приемат подарения букет без повод за подозрителен и веднага решават, че нещо не е наред. Неочакваната закуска в леглото в събота сутрин и романтичната вечеря също пораждат съмнителни мисли в женската глава.

"Най-малката промяна в мъжкото поведение кара жените да се притеснят", обясни Луиз Томсън, водещ автор на проучването. Дори обикновена домакинска помощ буди съмнения, че мъжът крие нещо или се опитва да се реваншира за някоя своя постъпка.

Психолозите съветват жените да не гледат под лупа всяка крачка или мил жест на своя партньор, а да се наслаждават на приятните изненади, които им поднася.

Прочита: 4242

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.