Събота, 22 Юни 2024

Всяка десета семейна двойка не спи в едно легло

Печат Е-мейл
22 Март 2012

 Всяка десета брачна двойка не споделя едно и също "любовно гнездо". Учените вярват, че спането в различни легла невинаги е причинено от оглаждане на отношенията или проблеми в брака. 20% от анкетираните признават, че спят в различни стаи, но това засилва чувството за интимност, когато се усамотяват. За да стигнат до това заключение, британски учени анализирали 1192 омъжени двойки.

Най-честата причина жените да гонят половинката от другата страна на стената е хъркането (24%), а за 23 на сто от дамите спането поотделно подобрява качеството на съня. За 19% от участниците това прави секса много по-хубав, а едва 6% от двойките спят в различни стаи, защото се карат.

Анкетата показва още, че 77% от мъжете и жените споделят, че за тях е странно семейните партньори да не делят едни завивки.

Прочита: 3880

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.