Събота, 22 Юни 2024

По секса се познава кой командва вкъщи

Печат Е-мейл
06 Декември 2011

 Честотата на секса при една двойка зависи от това, кой от двамата е по-деен в домакинството и семейните дела. Това са установили американски учени от Блумбергския институт за обществено здраве към Университет "Джон Хопкинс". Те открили, че има пряка връзка между активността на семейните мъже и жени и честотата на половите контакти.

Ако жената е лидерът в семейството - тя взима повечето важни решения по домашните въпроси, като бюджет, купуването на храна, избора на почивка, ходенето на гости и на културни мероприятия, двойката прави секс рядко.

Ако мъжът има водеща роля вкъщи - сексът се случва по-често и е по-страстен.

Изследването наистина потвърждава практиката - когато жената има водеща позиция в семейството, това я изморява и не й остава време, сили и енергия за интимни контакти.

Умната жена може да бъде привидно слаба и женствена и уж да отстъпи предното място на мъжа до себе си. Тогава ще й остава достатъчно време, сили и енергия да се погрижи за себе си - да бъде красива, обичана и желана.

Прочита: 3097

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.