Вторник, 05 Март 2024

Спряганата за любовница на Коцето танцьорка проговори: Между нас няма нищо освен приятелство

Печат Е-мейл
15 Март 2011

Ралица Методиева и КоцетоАпетитната танцьорка Ралица Методиева, която доби популярност след участието си в рекламния клип на "ВИП Брадър" и която дублира тази си слава покрай слуховете, че си ляга с попфолк певеца Константин, си отвори устата. Отвори я, за да каже, че с Коцето нямат вземане-даване в интимен план, съобщи "Блиц".

"Между нас няма нищо освен приятелство", изчурулика изкусителната брюнетка, като не пропусна да отбележи, че те наистина са близки, но не чак толкова, колкото жълтите медии ги изкараха. Според редица писания, които се радваха на особена популярност сред клюкарите, Ралица и Коцето споделяли не само една сцена, но и едно легло в дългите нощи, когато половинката на Константин Надя била бременна.

Абсолютно неверни са според красавицата и слуховете, че тя е била еротичната изненада на певеца във вечерта на ергенското му парти. Според думите й тя се озовала там съвсем случайно, но това не й попречило да си изкара изключително добре в неговата компания. Методиева коментира още, че към този момент няма интимен партньор. Секс не прави нито с Коцето, нито с когото да било друг, просто защото сърцето и леглото й били празни на този етап от живота й.

Прочита: 6889

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от България

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.