Понеделник, 05 Юни 2023

Текила за 3.5 млн. долара кандидатства за Гинес

Печат Е-мейл
11 Март 2011

 Мексиканският производител на текила "Hacienda La Capilla" представи най-скъпата си бутилка от този вид твърд алкохол. Тя е с обем 1.3 л, оценява се на 3.5 милиона долара и ще кандидатства за Книгата на рекордите на Гинес.

Бутилката текила, чието име е "The Diamond Sterling", е опакована в 2.3 кг платина и инкрустирана с над 4000 диаманта с общо 328 карата. Творението е на дизайнера Фернандо Алтамирана, а луксозният амбалаж и традиционното мексиканско питие за първи път са представени на телевизия Ройтерс в Мексико.

Седалището на компанията "Hacienda La Capilla", която предлага текила с най-различни вкусове и интересни опаковки, е в Мексико. Тази луксозна текила е на 7-годишна възраст и досега все още не е продадена. Очаква се да влезе в книгата на рекордите на Гинес като най-скъпо питие.

Прочита: 2149

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.