Сряда, 24 Юли 2024

Тила Текила получи мозъчен аневризъм

Печат Е-мейл
07 Март 2012

Тила ТекилаТила Текила май е попрекалила с дрогата. Звездата се надрусала до козирката и получила мозъчен аневризъм. За щастие Тила е прескочила трапа и вече е напуснала болницата.

"Беше ужасно. Смъртта чукаше на вратата й", споделя близък до Текила.

Според близки до холивудската старлетка инцидентът станал през нощта. Тила усетила силна болка в главата и изпила две шишенца с болкоуспокояващи. Това съвсем замъглило съзнанието й.

"Тила се хвърли на леглото, сякаш умираше, крещеше за помощ, счупи прозореца на банята и искаше да скочи", разказа потресен очевидец.

Прочита: 3282

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.