Понеделник, 20 Март 2023

Скандален шопинг с Тила Текила

Печат Е-мейл
02 Април 2010

Тила ТекилаТила Текила шокира посетителите на супермаркет в Лос Анджелис със скандална визия. Тя се появи с полупрозрачна, нарязана рокля, през която прозира бельото й.

 

Разбираме донякъде намерението й да бъде секси, дори когато пазарува, но всичко си има граници, а това със сигурност не е правилното облекло.

Ако трябва да сме обективни, нейното по-скоро е кичозно, отколкото предизвикателно.

На Тила не й стигна вниманието, което предизвика с роклята си. Тя най-безцеремонно заемаше пози, на които биха завидели и в порноиндустрията.
(б.р. - още снимки може да видите в секция "Снимки"^^)

Прочита: 2904

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.