Събота, 03 Юни 2023

$1,1 млн. за жилище с 15 езера и голф игрище в Бразилия

Печат Е-мейл
23 Септември 2010

 Fazenda Boa Vista е истинско въплъщение на красотата на уникалната бразилска природа. В имота освен интересните представители на флората има и 15 езера. На територията ще бъдат изградени затворени комплекси, цената на жилищата в които започва от 1.1 милиона долара.

През 2012 г. пък ще бъде отворено голф игрището към Fazenda Boa Vista и всички собственици ще могат да се поглезят и с голф курс. Освен това те могат да ползват три поло игрища, две футболни игрища, както и много други спортни съоръжения.

Прочита: 2077

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.