Неделя, 16 Май 2021

Джина Стоева гола на палатка

Печат Е-мейл
22 Август 2013

 

 Джина Стоева и Ивена или нямат пари за луксозен хотел, или са привърженички на нощувките сред природата, установиха курортисти по Черноморието. Тези дни фолкпевиците на „Ара“ са опънали хавлии в околностите на Свети Влас, като прекарват на плажа 24 часа в денонощието. Те не само се пекат, но и спят на пясъка. Дошли са да летуват с каравана, огромна палатка, дюшеци и чадъри.

Дамите сами са разпънали палатката, което предвид размерите й, си е цяло постижение. За застопоряването на съоръжението двете използвали огромни камъни. Джина нямала проблем с мъкненето на скалите, защото се е научила да хамалува при участието си в в „Сървайвър".

На Стоева е и заслугата за напомпването на огромния дюшек, върху който се излежават с дружката й. Ивена изпълнявала чисто поддържаща роля в изграждането на лагера – асистирала само когато колежката й я помолела. „Явно Джина е мъжът в къщата“, коментират по този повод очевидци на екстремното плажуване на фолкизпълнителките.

Стоева е и по-разкрепостената от двете категорични са хората в Свети Влас. Късоподстриганата блондинка се припичала само по монокини. Долнището на банския й пък било толкова изрязано, че почти не се забелязвало.

А като й влезнела лентичката в дупето, всичко наоколо си мислели, че е дибидюс гола.

Далеч по-целомъдрената Ивена събирала тен с плажен костюм в две части. За огромно съжаление на курортистите, откакто е в Свети Влас тя нито за миг не е свалила горнището.

А не е да няма какво да покаже... Когато прегреят от слънцето, певиците се разхлаждат не в морето, а с чешмяна вода. Поливат се с маркуч, сякаш са героини на филма „Автомивка „Бикини".

Джина и Ивена не напускат лагера си дори и за вечеря. Те се хранят единствено в караваната, която е оборудвана с всякакви кухненски уреди. Готвят си сами и така пестят не само от пари за хотелски нощувки, а и от ресторанти.

източник: Уикенд

Прочита: 4751

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.