Понеделник, 27 Май 2024

Маникюр за $ 32 000

Печат Е-мейл
15 Септември 2010

 Най-скъпият маникюр в света струва 32 000 долара!

Прави се от известния в тези среди маникюрист Лайтън Дени, но само на специални клиентки.

Услугата се предлага от 2005 година в луксозния салон на Дени на 5-тия етаж в Harrods в Лондон, където се помещава Urban Retreat Day Spa & Salon. В маникюра се включват девет карата скъпоценни камъни.

През 2005, когато Дени за пръв път предлага услугата, е имало списък от чакащи от 175 души, сред които няколко арабски принцеси.

Прочита: 2529

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.