Понеделник, 05 Юни 2023

Годежен пръстен за $7 021 590

Печат Е-мейл
08 Юли 2010

 На вниманието на бижутерите в момента е попаднала платината. Още повече че цената на златото непрекъснато се покачва. От ден на ден на пазара се появяват все повече аксесоари, изработени от платина, като iPad, футболни сувенири, части за автомобили, слънчеви очила и т. н.

Chopard Haute Joaillerie също заложи на платината и създаде годежен пръстен с огромен 31-каратов диамант за 7 021 590 долара. Ръчно изработеният пръстен със сигурност ще превърне в много, ама много специален празник всеки годеж!

Прочита: 3382

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.