Сряда, 08 Февруари 2023

5 парченца суши за $2500

Печат Е-мейл
06 Юли 2010

 Филипинският готвач Анхелито Аранета младши специализира в екстравагантна храна, която е за сватбени и други тържества. През 2009 той създаде торта за 2500 долара, покрита със златни нишки и диаманти. Тази година той нашумя със създаването на най-скъпото суши в света.

В тази чиния виждате пет парченца суши на обща цена малко под 2000 долара (91 800 песос). Всяко едно от тях е покрито с ядливо златно фолио и е украсено с красив 2-каратов африкански диамант.

Ястието бе представено в ресторант в Манила през юни.

Прочита: 2278

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.