Събота, 27 Юли 2024

Тениска за $6000 за мъже

Печат Е-мейл
02 Юли 2010

Polo ShirtDior Homme Striped Polo, Red Bee

Цената на модела е 305 долара. Тениската е памучна, с основен черен цвят и на стилни червени и бели райета. Няма някакви украшения освен логото на Dior.

Brioni Contrast Check Polo

Цена - 385 долара. Фланелката също е произведена в Италия. Изработена е от първокласен мек памук. Основният цвят е бежов, като тениската има яка и маншети. Освен това фланелката пасва идеално на индивидуалните физически форми на носещия я.

Miguel Caballero Bulletproof Men's Polo Shirt

Цената за модела е от 4000 до 6000 долара. Колумбиецът Мигел Кабалеро създаде тениската за неговата специална колекция Black Label Collection. Фланелката е с подплата от микрофибър, която може да се отстранява. Иначе лицевата част е изработена от памук, като е сертифицирана от американско ведомство за нивото на защита от куршуми. Т.е. цената зависи от нивото на "непробиваемостта". Естествено, забравете за прането в домашни условия.

Прочита: 2432

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.