Понеделник, 15 Юли 2024

Фен на хокея плати $ 1 млн. за тениска

Печат Е-мейл
26 Юни 2010

 Канадски бизнесмен - собственик на строителна компания и запален фен на хокея, плати 1 млн. долара за тениска, носена от Пол Хендерсън.

Това е най-високата цена, плащана някога за спортна фланелка, и първата над 1 млн. долара извън баскетбола, казаха от аукциона. Червено-бялата фланелка е носена от нападателя Хендерсън, когато отбелязва победния гол за Канада в решителния хокеен мач срещу националния отбор на бившия СССР по време на Суперсерията през 1972г.

В своето време тази среща била смятана за най-големия сблъсък между капитализма и социализма в сферата на спорта.

Затова и тениската е смятана за истинска легенда.

Прочита: 2384

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.