Събота, 22 Юни 2024

Хамбургер за $1500

Печат Е-мейл
08 Юни 2010

 Собствениците на австралийско кафене създадоха най-големия хамбургер в света, който тежи 90 килограма. Само бифтекът в гигантския сандвич тежи 81 килограма, като се е наложило да се обръща от четирима души при изпичането. Като гарнитура хамбургерът съдържа 120 яйца, 150 парчета сирене, 1.5 кг червено цвекло, 2.5 кг домати и близо 2 кг маруля, залети със специален сос.

Гигантският сандвич изпреварва с 6 килограма досегашния носител на рекорда - 84-килограмов хамбургер, създаден в Мичиган в САЩ.

Австралийският хамбургер ще се предлага в менюто на кафенето през следващата година, за да изпълни условията за включването му в книгата на Гинес. Гигантският сандвич ще се предлага срещу 1500 австралийски долара (1220 щатски долара).

Прочита: 2094

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на лукса

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.